Мистериозен мъж глези Радинела Чушева. Най-красивата българка за 2019 г. отново

...
Мистериозен мъж глези Радинела Чушева. Най-красивата българка за 2019 г. отново
Коментари Харесай

Голям богаташ глези атрактивната Радинела, тя влюбена до уши

Мистериозен мъж глези Радинела Чушева. Най-красивата българка за 2019 година още веднъж има гадже. Бившата адреналинка постоянно сменя мъжете и все по този начин постоянно ги крие. След като обявява няколко мимолетни забежки, Ради очевидно разбра по сложния метод, че щастието обича тишината. На въпроса дали е обвързана, силиконката дава отговор малко и ясно " да “ и признава, че е влюбена до уши. 

" Това е неповторимо възприятие. Просто би трябвало да е рационално, а не неуместно. Границата е тънка “, разсъждава Радинела. 

Според осведомени миската още веднъж се е приковала към паралия, който може да си разреши да й угажда на прищевките. Бившата адреналинка на " Господарите “ не крие, че обича да пътува и постоянно отскача до екзотични дестинации. Мистерия остава кой заплаща за развлекателните й пътешествия. 

Радинела показва висок стандарт на живот и не си разрешава да яде в евтини кръчми. Луксозни чанти, маркови обувки и нищожни облекла съпровождат всяко нейно излизане. Преди време Чушева имаше спекулация с мъж, който е солидно по-възрастен от нея и двамата бяха засичани дружно неведнъж от папараците на " България Днес “. 

Наблюдателни фенове на хубавицата са на мнение, че тя още веднъж се е подложила на интервенция за увеличение на бюста. Ради не крие, че има импланти, само че сега те наподобяват фрапантно по-обемни от далечната 2019 година, когато завоюва короната на състезанието " Мис България “. Тогава тя беше разпъната поради забележимите корекции по лицето и тялото й. Чушева не пропускаше да подчертае във всяко свое изявление, че има единствено хиалурон в устните и малко силикон в гърдите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР